producten natuur

Over ons

Oprichter van Gayavit is Dima, een dokter van beroep, met een passie voor gezondheid en voor natuurlijke producten.
Ongeveer vier jaar geleden is Dima begonnen met research voor de producten voor zijn merk Gayavit.

Met zijn kennis en ervaring als dokter wist hij dat zijn assortiment voedingssupplementen een natuurlijk product moest worden, zonder chemische toevoegingen. Dima is er van overtuigd dat we veel meer gebruik moeten maken, zeker wat betreft gezondheid, van natuurlijke ingrediënten.

Zijn uitgebreide kennis zorgde ervoor dat hij nu, in het najaar van 2021, het merk Gayavit kan lanceren. Een natuurlijk voedingssupplement, met zo min mogelijk allergenen en toevoegingen, welke jouw gezondheid voorop zet. Elk product in ons supplementen assortiment draagt bij aan een betere balans en functioneren van jouw organen. De perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding.

De producten zijn zo samengesteld dat je met 1 of 2 capsules de juiste aanvulling of dagdosering hebt.

Dit is het uitgangspunt voor het Gayavit assortiment. Een natuurlijk product met een optimale werking en dosering. Dit is uiteindelijk gelukt en vormgegeven in het merk Gayavit.

Gaya (spreek uit als gaajaa), afgeleid van Gaia, betekent Godin van de aarde. Zij is de oermoeder, de Aarde, die ontstond uit de Chaos aan het begin van de dingen. De Chaos bevatte alle basisbestanddelen, de vier elementen aarde, water, lucht en vuur.

 

Alle producten zijn vrij van allergenen en zijn ook geschikt voor vegetariërs. De samenstelling van de producten zijn speciaal ontwikkeld om jouw welzijn te ondersteunen op basis van onderzoek, wetenschap en met hulp van de natuur.

Neem contact op

Heb jij vragen of advies nodig? Je kan ons altijd bellen op 036-7410989 of stuur een e-mail naar klantenservice@gayavit.nl

Winkelwagen
De waardering van gayavit.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 19 reviews.